Coaching Gorinchem

Heb je last van: constant piekeren, problemen met concentreren en ben je vaak gespannen? Dit zijn signalen die kunnen wijzen op ongezonde stress en zelfs kunnen resulteren in een burn-out! Om te voorkomen dat het jouw leven gaat beheersen is het belangrijk om hier iets aan te doen. Ook al denk je misschien: Wat moet ik dan? Er zijn altijd mogelijkheden om het aan te pakken. Ontdekken waar de stress vandaan komt is een belangrijke stap. Misschien weet je het wel maar vraag je je af wat er dan moet gebeuren om het te veranderen? Daar kan ik jou als coach bij helpen! Samen zoeken naar wat er in jouzelf stress veroorzaakt. Waar je ten diepste bang voor bent of waar je ten diepste tegenop ziet helpt je om vervolgens stappen te zetten om het op te lossen.

Ook in Gorinchem en omgeving ben ik jouw coach!

Ook in Gorinchem en omgeving werk ik als coach. Gorinchem is een stad met mooie plekjes om te wandelen. Denk bijvoorbeeld aan buiten de waterpoort of natuurpark Avelingen!  Zo is er ook in Gorinchem ruimte voldoende voor wandelcoaching. Verder is er de mogelijkheid voor het gebruik van de coachruimte bij flexplek Gorinchem. Een mooie plek om te werken en een rustige ruimte om af te spreken voor een gesprek!

coaching-gorinchem

Over Hanneke Sterk als coach

Mijn naam is Hanneke Sterk. Ik ben het gezicht van Sterk in Coaching. Enthousiast en bevlogen coach om vrouwen te leren datgene los te laten wat stress en druk veroorzaakt in hun leven!

De kracht van coaching

Zo’n 4 jaar geleden ontdekte ik zelf de kracht van coaching,  doordat ik bij mijn werkgever solliciteerde als trainer en coach. Dat nieuwe vak bleek een mooie uitdaging én een schot in de roos! Vanaf dat moment wist ik: “Dit is wat ik vanaf nu ga doen!”

De mogelijkheden:

Ik Bied verschillende coaching gesprekken aan:

Voor iedereen die er achter wil komen waar en hoe het anders kan bied ik de gratis online coachsessie van een half uur aan. De gratis life-scan!

Ook is er de eenmalige coachwandeling. Tijdens deze wandeling verkennen we het onderliggende probleem én ga jij opzoek naar nieuwe mogelijkheden en doe je nieuwe ideeën op! Zoek jij een oplossing voor jouw probleem en wil je direct weer door? Ga dan voor  De one-walk-coachsessie!

Wil je het probleem aanpakken bij de wortel én leren onder begeleiding hoe je het duurzaam veranderd? Ga dan voor het coachtraject!

Ja! Ik wil minder stress!