Ga jij voor de grote verandering?

parallax wandel

  • Wil jij je de oorzaak van je problemen aanpakken bij de wortel?
  • Ga jij voor de duurzame verandering?

Kies dan voor het VIP coachtraject! Met het coachtraject ga je écht de diepte in. Pak je belemmerende overtuigingen aan en werk je aan nieuwe inzichten en nieuwe gewoonten!

Hoe ziet het VIP coachtraject eruit?

Het is fijn om te weten hoe een coachtraject ongeveer verloopt. Het geeft jou inzicht en helderheid in wat je kunt verwachten.

Het VIP coachtraject bestaat uit 6 gesprekken. De volgende thema’s komen aan bod: Jouw persoonlijke obstakels, jouw persoonlijke wensen, doelen en ontwikkeling, jouw normen en waarden, jouw energie verdeling, jouw persoonlijkheid en jouw gewoonten.

De inhoud van het coachtraject is daarnaast altijd persoonlijk maatwerk. Voor iedereen ziet het er dus net wat anders uit. Hieronder vindt je het traject op hoofdlijnen.

Het Intakegesprek

We beginnen het coachtraject met een intakegesprek. Daarin bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken met het traject, we bepalen het doel. Ook kijken we naar de acties die je vooraf al hebt genomen en hoe deze eventueel passen in het coachtraject.

De coachgesprekken

Tijdens de gesprekken gaan we samen op zoek naar waar jouw leerwensen vandaan komen. Hoe is deze situatie of dit gedrag ontstaan? Welke normen en waarden liggen daaraan ten grondslag? Wat belemmert jou nu? Wat heb je nodig om dat los te laten en weer verder te kunnen?

Wandelen

Indien jouw situatie dat toelaat gaan we ook meerdere keren wandelend coachen. De natuur helpt je om rustig na te denken, geeft ruimte voor stilte en het wandelen stimuleert positief  jouw denkende brein.

De focus

Tijdens de coach gesprekken blijven we gefocust op jouw coachdoelen. We checken elk gesprek of je op de goede weg bent en waar nodig sturen we bij.

De Afronding

Het coachtraject sluiten we af met een eind gesprek. Hierin kijken we terug naar hoe jij jouw doelen behaalt hebt. Ook blikken we vooruit. Wat heb je nog nodig hebt om dit vast te houden. We evalueren het traject en ook is er ruimte voor het ‘vieren’ van jouw behaalde resultaten en successen.

tussentijds…

Tussen de coachgesprekken in houden we contact via de mail. Op deze manier blijf ik actief betrokken bij jou leer- of veranderproces. Bij vragen is er ook altijd ruimte om telefonisch contact op te nemen.

Covid-19

In deze bijzondere tijd is het mogelijk om het coachtraject gedeeltelijk of geheel online te volgen.

Ja! Ik ga voor het VIP coachtraject

Meld je aan voor een kennismaking door een gratis inzichtsessie aan te vragen