Als coach wil ik jou helpen los te laten wat jou vast zet!

Mijn naam is Hanneke Sterk. Ik ben het gezicht van Sterk in Coaching. Enthousiast en bevlogen  coach om vrouwen te leren dátgene los te laten wat stress en druk veroorzaakt in hun leven!

Zo’n 4 jaar geleden ontdekte ik de kracht van coaching,  doordat ik bij mijn werkgever solliciteerde als trainer en coach. Dat nieuwe vak bleek een mooie uitdaging én een schot in de roos!

Onbekend stapte ik de coach wereld in. Het was een mooie tijd! Om te worden opgeleid als trainer en coach én al vrij snel zelf teams te gaan trainen en coachen in het verbeteren van de zorg voor mensen met dementie.  En teams te laten groeien in zelfkennis, teamkennis en samenwerking. 

In november 2018 ging ik zelf op gesprek bij een coach. Voor een loopbaan gesprek. Het was bijzonder hoe ik mij na dit gesprek voelde. Opeens had ik helder inzicht in wat ik wilde en kon!

Dat was het individueel coachen van mensen! 

Wat volgde was een intensieve coachopleiding die ik eind 2019 afrondde. Met mijn diploma op zak begon de missie van mijn leven. Vrouwen leren los te komen van stress en druk! 

Ik ben Lid van de NOBCO en werk volgens de Global code of ethics