Coaching in Gorinchem
Over Sterk In Coaching

ALS COACH WIL IK JOU HELPEN LOS TE LATEN WAT JOU VAST ZET!

arrow purp

Mijn naam is Hanneke Sterk. Ik ben het gezicht van Sterk in Coaching. Enthousiast en bevlogen coach om vrouwen te leren dátgene los te laten wat stress en druk veroorzaakt in hun leven! Wat mag je verwachten van mij tijdens een coachtraject:

  • Je krijgt een helder inzicht in jezelf en jouw probleem
  • Je leert gevoel en verstand te verbinden
  • Je weet welke acties je moet ondernemen
  • Ondersteuning bij jouw verandering en groei
  • Je mag rekenen op professionele begeleiding
  • Vanzelfsprekend gefocust op jouw doelen

De kracht van Coaching

Zo’n 4 jaar geleden ontdekte ik de kracht van coaching,  doordat ik bij mijn werkgever solliciteerde als trainer en coach. Dat nieuwe vak bleek een mooie uitdaging én een schot in de roos! Onbekend stapte ik de coach wereld in. Het was een mooie tijd! Om te worden opgeleid als trainer en coach én al vrij snel zelf teams te gaan trainen en coachen in het verbeteren van de zorg voor mensen met dementie.  En teams te laten groeien in zelfkennis, teamkennis en samenwerking.

In november 2018 ging ik zelf op gesprek bij een coach. Voor een loopbaan gesprek. Het was bijzonder hoe ik mij na dit gesprek voelde. Opeens had ik helder inzicht in wat ik wilde en kon!

Dat was het individueel coachen van mensen!

Wat volgde was de intensieve  icm coachingsopleiding die ik eind 2019 afrondde. Met mijn diploma op zak begon de missie van mijn leven. Vrouwen leren los te komen van stress en druk!

Ik werk volgens de Global Code of Ethics en ben aangesloten bij de NOBCO.

oorzaak en oplossingen

Waar loop je tegenaan

arrow purp
Rs-service

VERMOEIDHEID

´s Morgens moe je bed uit? ´s Avonds helemaal uitgeblust op de bank? Wil weten hoe dat komt én leren je energie goed te gebruiken? Dat kan!

Rs-service

BURN-OUT

Heb je last van: constant piekeren, problemen met concentreren en ben je vaak gespannen? Dit zijn signalen die kunnen wijzen op een burn-out! Ontdek wat daaraan ten grondslag ligt en laat los wat jouw vast zet!

Rs-service

FRUSTRATIES

Loopt het niet lekker thuis of op je werk? Last van irritaties en raak je gefrustreerd doordat het niet wordt opgelost? Ontdek wat jij daar zelf aan kunt doen!

Ja! Ik ga voor het coachtraject